Om mig

Klinikken og min baggrund

Jeg er uddannet sygeplejerske med speciale i psykiatri, og har altid haft stor interesse for psykisk sundhed og almen trivsel.

I 2015 valgte jeg derfor at tage en uddannelse inden for metakognitiv terapi gennem Cektos – Center for Kognitiv & Metakognitiv Terapi. Gennem mit arbejde med den metakognitive metode har jeg specialiseret mig inden for alle former for angst, depression og bagvedliggende årsager til psykisk mistrivsel.

Min første vigtige opgave som metakognitiv terapeut er at skabe et rum, hvor du føler dig mødt og fri til at tale om alle dine tanker og følelser. Det er dig, der er omdrejningspunktet, og det er dine drømme og mål for fremtiden, jeg støtter dig i at realisere. Du kan booke tid i min klinik i indre København eller i Roskilde, hvor jeg er en del af et større terapifællesskab.

For at sikre dig den bedste kvalitet i behandlingen deltager jeg løbende i relevant efteruddannelse, samtidig med at jeg modtager løbende supervision fra landets førende eksperter inden for metakognitiv terapi.